Spørsmål og svar

Mest for skoleelever 🙂

1. Jeg skal skrive oppgave om en av bøkene dine. Kan du hjelpe meg?
– Så gøy at du skal jobbe med ei bok jeg har skrevet! Det er enhver forfatters drøm, tror jeg! Men jeg kan ikke hjelpe deg så mye med oppgaven. Hva du synes om boka, hvorfor karakterene gjør som de gjør, hva som er tema og sånt må du nesten finne ut selv. For jeg har ikke alle svarene, og det vil være litt juks om jeg gir deg en slags fasit også, ikke sant?
Men ta GJERNE kontakt, for det blir jeg veldig glad for. Det verste som kan skje om du spør om noe jeg ikke vil (eller kan!) svare på, er jo at jeg sier at det var kjempehyggelig å høre fra deg, og at jeg gjerne vil høre hva akkurat DU synes og tror 🙂

Her er en lenke til et intervju om #Kampklar, med litt info om meg også: https://www.bakomslaget.no/intervjuer/2019/9/23/-nrmest-normalt-oppleve-hets

2. Jeg skriver selv, og drømmer om å bli forfatter. Kan du lese manuset mitt og si hva du synes?
– Jeg har lyst til det, men jeg har rett og slett ikke tid. Sorry 😦 

Jeg vil oppfordre deg til å finne deg andre skrivende som du kan dele manus med. Selv er jeg med i en skrivegruppe som møtes jevnlig, og vi leser og kommenterer hverandres skriving. Det er veldig nyttig! Jeg har også noen skrivevenner i utlandet som jeg aldri har møtt, men som jeg har blitt kjent med via nett. Vi deler også skriving med hverandre, og erfaringer med alt det som skriving fører med seg.