Bøker

Ungdomsromanen #Kampklar kom ut høsten 2019, på forlaget Vigmostad & Bjørke.

Etter en fotballkamp der Anja må dele ut rødt kort til vinnerlagets store stjerne, våkner hun til trusler og netthets. Brått overskygges skole, fotball og forelskelser av kampen for å stå imot hetsen. Anja nekter å la seg knekke, og sammen med venninnene legger hun en plan for å få kontrollen tilbake. Men alt endrer seg da truslene tar en enda mer brutal vending. 

#Kampklar er en skremmende aktuell roman som viser deg sosiale mediers mørke sider. Det er også en historie om vennskapets makt, mot og viljen til ikke å forbli et offer.

Du kan lese et utdrag fra boka her: https://issuu.com/vigmostadbjorke/docs/kampklar__9788241917608

Omslagsdesign: Magnus Riise @magnusriisedesign

Ungdomsromanen #Naken kom ut 2. august 2022.

Møt Thea, som er på jakt etter en gutt å ligge med. Det holder med en one-night stand, helst med en som er god til det, for å få kryssa av det siste punktet på lista som hun og bestevenninna lagde da de var ukule på ungdomsskolen. 

Møt Amund, som er ny på skolen og helst ikke vil bli lagt merke til. Men alle har fått med seg at han har kallenavnet Don Juan, og han virker som den perfekte kandidaten for Thea. 

På en av årets beste fester sniker Thea og Amund seg av gårde. Ingen av dem får med seg at noen filmer dem. Ikke før senere, da flere bilder og en video sprer seg blant elevene på skolen, og Amund begynner å motta trusler.

Du kan lese et utdrag fra boka her: https://issuu.com/vigmostadbjorke/docs/naken_9788241957710_

Omslagsdesign: Magnus Riise @magnusriisedesign